3 link-uri

În cele din urmă cred că cea mai bună utilizare pentru locul ăsta este de a vă arăta toate prostiile interesante pe care le găsesc în univers. Uneori cu o părere personală, alteori cu un link cât se poate de impersonal, dar tot timpul cu o idee la sfârșit. 3 pentru că e un număr magic, evident. 3 idei, Top 3 cei mai mari castraveți din lume, Top 3 cele mai mari vedete din Uganda… Pot continua. Cele mai faimoase 3 reclame, Pepsi first.Pentru o idee despre viață, pentru fotografie, pentru văzut ceva filmat mișto, pentru multe lucruri. Dude is cool

2  Mai e și link-ul ăsta despre 2 milioane de înregistrări din casele oamenilor, ajunse în mâinile unor “hackeri” care au început să șantajeze familiile înregistrate de către… ursuleți pentru spionat copii. The situation has apparently reached full circle. IoT este în topul listei de viitoare cancere al lumii, toate aceste device-uri având zero forme de protecție împotriva unor viruși/hackeri. În situația asta e vorba exclusiv de prostie, dar ideea anterioară rămâne în picioare. Jucăriile precum router-ul ăsta de la BitDefender vor deveni din ce în ce mai populare și necesare, preferabil într-o formă care să și funcționeze, spre deosebire de Box.

3  Șiiii, pentru un pseudo-început, puțin BuzzFeed. Din categoria puținelor articole care au vreun fel de Dumnezeu pe site-ul ăla. Just for shits and giggles.

Gata! Tura de azi s-a terminat. Scurt, la subiect și pe jumătate complet irelevant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *