3 surse de inspirație pentru weekend-ul ăsta

Vorbeam în vlogul ăsta despre pauze și cât de productive sunt ele, iar pauză mai lungă și mai frecventă decât cea din weekend nu cunosc. E un moment prielnic pentru a-ți petrece timpul cu familia sau prietenii, da, dar este și o ocazie ideală de a descoperi oameni și idei noi. Un mic repaus de la rutină, în care să ne ocupăm puțin și de dezvoltarea personală. Hai să vorbim puțin despre asta!

Internetul e locul perfect în care să găsești miliarde de lucruri noi și interesante. Dar fiind atât de multe bucăți de informație aruncate acolo, e și foarte greu să dai de ce ți se potrivește ție (a se citi “să navighezi prin tot junk-ul”), sau foarte ușor să te pierzi în poze cu pisici pe 9gag. Seria asta are ca scop să te ajute puțin când vine vorba de datul la sapă prin munții de biți, arătându-ți trei… locuri, trei oameni, trei pagini care mie mi s-au părut deosebit de interesante în săptămâna care tocmai a trecut.

Numărul 1

În ultima săptămână am format o mică obsesie pentru Casey Neistat. Foarte multă lume știe deja de el. Și mai multă, aparent nu. Videourile lui au multe laturi pozitive, de la imaginile superbe pe care le surprinde, până la stilul de viață inspirațional. Dar mult mai valoroase decât cele anterior menționate mi se par scurtele momente în care vorbește despre cariera lui, sau chiar povestea vieții lui. Este cea mai plăcută și în același timp utilă “pierdere de vreme” pe care am avut-o în ultima perioadă.

Numărul 2

Oliver Emberton este un fel de briceag elvețian. Le face pe toate. Articolele lui în special sunt o oază de informație și inspirație, iar ideile pe care le expune sunt, din câte mi-am dat eu seama, cât se poate de corecte. Ilustrațiile simpatice sunt doar un bonus. Din păcate nu mai postează, dar sunt atât de multe articole pe care să le citești, încât îți va ocupa timpul liber pentru mult timp de acum înainte!

Oliver Emberton Promo

Numărul 3

Un TED talk. Mi se pare doar firesc să fie așa. Nu am să vorbesc despre el. Am să vă las să vă uitați, chiar acum, pentru că, promit, merită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *