Viața mea de zi cu zi

Fluctuează incredibil de mult din punct de vedere al activității – dacă azi stau în pat și mă uit la filme, mâine alerg pentru a mă ține de program. E plină de cafele, de ieșiri, de oameni faini și de momente simpatice. Se desfășoară în cea mai mare parte in afara casei și cel puțin o treime din ea e compusă din drumuri prin oraș. Din când în când văd locuri noi și le fac poze. Multe poze. Câteva din ele ajung pe Instagram, puține din ele ajung pe flickr, multe din ele rămân amintire. Okay, o altă treime din ea e reprezentată de mâncare, dar asta se vede de la o poștă.

Nu sunt fotograf, nu sunt programator, nu sunt blogger și nu sunt nici designer, dar îmi plac și le practic pe toate. Sunt nebun după experiențe construite cu cap. Cred că de multe ori UX-ul (user experience – experiența utilizatorului) e mai important decât UI-ul (user interface – design-ul produsului), și pe cât de mult apreciez când unul dintre ele e bine făcut, sunt profund impresionat atunci când cuiva îi reușesc ambele. Mi-aș deschide o cafenea, dar multe-motive-pentru-care-nu. Cred în potențialul României, dar nu sunt fanul formei actuale. Schimbarea politică nu mă preocupă. Sunt dispus să lupt oricând pentru schimbarea mentalității societății. 

Sunt împotriva televiziunii. Nu pentru că manipulează, ci pentru că e de o calitate execrabilă. Îi aștept moartea și observ cum îmbătrânește pe zi ce trece din ce în ce mai mult. Iubesc reclamele, dar în România nu se prea fac (excepții există tot timpul). Nu ascult radioul, dar am o admirație profundă pentru cei care reușesc să își promoveze produsul acolo. Susțin ideea că limitările dau naștere creativității. Toată lumea le are, sub o formă sau alta, dar cine încearcă să le depășească va ajunge de cele mai multe ori departe. Mai cred și că orice eșec e un pas spre reușită și, prin urmare, sunt un mare suporter al schimbării.

Dar e mult mai simplu pentru voi să vă uitați la vlogurile mele și să vedeți toate astea acolo, decât să le citiți, negru pe alb, aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *